Fejléc

Hálózatintegráció

A vállalat üzleti adatai, szellemi termékei és az ügyfelek adatai a versenytársak vagy a kiberbűnözők martalékául eshetnek, ami veszélyeztetheti a cég alapvető működését. Ezen felül a technológiai környezet hipergyors változása, avulása, valamint a támadók állandó lépéselőnye mondhatni kötelezővé teszi az új védelmi koncepciókat, módszereket és rendszereket, melyekkel a biztonsági kockázatok az elfogadható szintre csökkenthetők.

Hálózati rendszerintegráció

Hálózati rendszerintegráció szolgáltatásunk során a vezető  nagyvállalati megoldások  portfóliójával dolgozunk,  ami lefedi az ügyféligények teljes spektrumát vezetékes és vezetéknélküli infrastruktúrák terén.

WAN és SDWAN

Magán-, és állami cégeknél, valamint telekommunikációs szolgáltatóknál szerzett tapasztalataink alapján korszerű, nagy kiterjedésű hálózatokat szállítunk, tervezünk, implementálunk és támogatunk.

LAN, SDLAN hálózatok

Vállaljuk fizikai és logikai hálózatok auditálását, tervezését és újratervezését. Ezekre a tervekre alapozva szállítjuk és telepítjük a hálózati komponenseket, és támogatjuk a hálózat működését.

Hálózati szegmentáció és szegregáció az IT és az OT területén

A legújabb módszertanok alapján tanácsadással, tervezéssel és kivitelezéssel biztosítjuk a hálózatok biztonságossá tételét akár az architektúra újratervezésével, hálózat határvédelmi komponensek beillesztésével, vagy az eszközök biztonságos beállításával.

WLAN hálózatok

A mai helyi hálózatok kulcsfontosságú részeként a vezeték nélküli hálózatok különleges figyelmet igényelnek. Módszertanunk része az előzetesen becsült tervezés, a tényleges fizikai tér mérése, valamint a megvalósult – vagy korábban implementált – WiFi hálózatok mérése és finomhangolása.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.