Fejléc

Információ- és hálózatbiztonság

Menedzselt szolgáltatások

A feladatok köre egyszerű támogatástól teljes körű, proaktív üzemeltetésig vagy akár SOC szolgáltatásig terjed. Minden esetben beleértjük a gyártói RMA szolgáltatást, a felmerülő hibák elhárítását, melyhez szakértői erőforrást biztosítunk – akár távoli, akár helyszíni munkavégzéssel, eszközcserével. Igény szerinti rendszer konfigurálást, módosítást végzünk keretidőben, vagy akár dedikált tartalék eszközt biztosítunk. A SOC szolgáltatásokat leányvállalatunk, a nemzetközileg is sikeres SOCWISE Kft. nyújtja.

Szabályozás, megfelelés

Governance Risk Compliance (GRC) csapatunk általános IT/OT információbiztonsági tanácsadással, GRC platformok bevezetésével és folyamatos karbantartásával támogatja ügyfeleink kiberbiztonságát. Ezáltal megfelelhetnek a különböző, vonatkozó jogszabályoknak és szabványoknak, szabályozott folyamatokat alakíthatnak ki és megszabadulhatnak az információbiztonsághoz kapcsolódó felmérések elvégzése során felmerülő hiányosságoktól.

Kibervédelmi tanácsadás

Minden vállalkozásnak – mérettől függetlenül – fel kell készülnie a folyamatosan fejlődő kibertámadások kivédésére. Emiatt az informatikai infrastruktúra monitorozása egyre hangsúlyosabbá válik. A kiber kockázatkezelés lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy a kibertámadásokat már a kezdeti szakaszban észleljék, és még azelőtt reagáljanak rájuk, hogy azok kárt vagy fennakadást okoztak volna.

Hálózatintegráció

A vállalat üzleti adatai, szellemi termékei és az ügyfelek adatai a versenytársak vagy a kiberbűnözők martalékául eshetnek, ami veszélyeztetheti a cég alapvető működését. Ezen felül a technológiai környezet hipergyors változása, avulása, valamint a támadók állandó lépéselőnye mondhatni kötelezővé teszi az új védelmi koncepciókat, módszereket és rendszereket, melyekkel a biztonsági kockázatok az elfogadható szintre csökkenthetők.

Kiberfizikai rendszerek biztonsága

SOC (biztonságifelügyeleti központ) szervezetünk felkészült ipari fenyegetések, támadások feldolgozására és elemzésére is. Ilyen esetekben az OT eszközökben talált események feldolgozása a termelési terület üzemeltetőivel együttműködésben történik. Elemzőink támogatják és koordinálják az ezen a területen nem jártas informatikai és vezérléstechnikai szakértőket.

A bevezetett rendszerekre nem csak 2. vagy 3. szintű támogatást, hanem akár üzemeltetést is biztosítani tudunk az adott szervezet igényeinek figyelembevételével. Ügyfeleinket támogatjuk abban, hogy a megfelelő eljárásokat kialakíthassák a gyanús események kivizsgálása és az aktív felkészülés érdekében.

Kiberbiztonsági rendszerek

Szervezetünk két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kiberbiztonsági rendszerek tervezése, implementálása és üzemeltetése terén. Magyarországon piacvezetők vagyunk az on-prem SIEM megoldásokban, és számos jelentős európai projektet is sikerrel zártunk. Szolgáltatásaink közé tartozik a kibervédelmi rendszerarchitektúra tervezése, SIEM rendszerek fejlesztése, kiberbiztonsági rendszerintegráció, MFA megoldások integrálása, network sandbox technológia, sérülékenységmenedzsment, XDR és SOAR megoldások, valamint teljeskörű üzemeltetési támogatás. Fejlett végpontvédelmi és detektációs eszközeink, kiemelkedő védelmet biztosítanak ügyfeleink számára.

További megoldásaink

Fejlesztés

Adatközponti megoldások

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.