Fejléc

Felhős megoldások

A felhőbe költözésnél érdemes körültekintően eljárni. Ügyfeleink számára olyan korszerű platformokat, eszközöket és mentési megoldásokat vagy filozófiát ajánlunk, amelyek könnyen skálázhatóak, egyszerűen kezelhetőek és hosszú távon is képesek kiszolgálni a növekvő vállalat igényeit. Felhős megoldásaink között ügyfeleink megtalálják a mentési megoldásokat – akár felhős, hibrid, vagy on-prem környezetben -, a Microsoft Azure, a Microsoft M365, valamint az Amazon AWS támogatást is.

Infrastruktúra és platform megoldások Amazon AWS platformon

Az Amazon AWS megoldását, mint infrastruktúra szolgáltatást ügyfeleink egyre erősödő ilyen irányú igényei alapján vettük fel portfóliónkba. Hibrid megoldásként felhős környezetek tervezését, bevezetését és akár előfizetések értékesítését is elvégezzük Az Amazon AWS környezet számítási, tárolási és hálózati (IaaS) megoldásait költséghatékony backup-, és archiválási réteg megvalósítására ajánljuk, melynek megvalósításában teljeskörű támogatást biztosítunk szerződött partnereinknek.

Infrastruktúra és platform megoldások Microsoft Azure platformon

Ügyfeleink igényei alapján hibrid megoldásként felhős környezeteket is tervezünk. A Microsoft Azure, mint infrastruktúra szolgáltatás tervezése, bevezetése több éve stabilan képezi portfoliónk részét. A Microsoft Azure, a Microsoft M365, valamint a földi on-prem környezettel egyaránt ideális hibrid környezetet valósítunk meg olyan ügyfeleink számára, akik már jelenleg is a Microsoft technológiáira alapozzák adatközpontjuk szolgáltatásait.

On-prem, hibrid és felhős környezetben: Veeam, Veritas, ArcServe, HPE Zerto

Az IT katasztrófák korában nélkülözhetetlen, hogy rendelkezzünk teljeskörű mentéssel és ez logikailag és fizikailag is legyen elválasztva az éles rendszereinktől. A mentéseink legyenek letesztelve, monitorozva, legyenek visszaállíthatóak és érinthetetlenek. Fontos, hogy a mentési rendszerünk mindig legyen naprakész, ráadául lényeges a visszaállítási idő rövidsége is a nagyméretű archív rendszereknél is. Mivel sok energiát bele kell fektetnünk a mentési rendszerbe, az ott található adatainkat hasznosítsuk, váljék ez egy üzleti előnnyé, ami segíti az eredményességünket!

Microsoft M365 alapú megoldások

Számos vállalatnál a Microsoft M365 az első általánosan bevezetett felhőszolgáltatás, amely olyan üzleti alkalmazásokat tartalmaz, mint az Exchange Online, OneDrive for Business, Intune, SharePoint Online, Office alkalmazások és a Teams. Az M365 bevezetésekor kiemelt figyelmet kell fordítani az M365-környezet biztonságára a felhőben tárolt szellemi tulajdon, valamint ügyfél-, és személyes adatok bizalmas kezelésére, az adatok integritása és hozzáférhetősége érdekében. Cégünk szakértői tanácsadáson keresztül segítik egy modern, felhő alapú modellre épülő munkahely felépítésében, kihasználva a felhő technológia és a Microsoft 365-ben rejlő lehetőségeket.

Mentési megoldások

A felhőbe költözésnél érdemes körültekintően eljárni és olyan mentési megoldást és módszertant választani, mely lehetővé teszi a részleges vagy teljes visszaköltözést, vagy a munkamenetek átmozgatását egy másik felhőszolgáltatóhoz. Mentési megoldások kiválasztásánál esszenciális, hogy megőrizzük a rugalmasságunkat és a szabadságunkat.  A legtöbb mentőszoftver gyártónál általában a nagy felhőszolgáltatók natívan támogatottak, de előfordulhat, hogy valamelyik munkamenet egy nem támogatott szolgáltatónál található. Ilyen esetben is óvatosnak kell lenni, hogy katasztrófahelyzetben ne következhessen be, hogy elveszítjük az ellenőrzést a mentéseink és az éles környezetünk felett is. A tervezett optimális megoldást igény szerint teljeskörűen, vagy priorizált módon, lépésenként vezetjük be.

Licence tanácsadás

Érdemes megvizsgálni a mentési megoldásaink licence kezelését. Lehet kényelmes egy kapacitás alapú licenc, de az adatmennyiségek exponenciális növekedése előre nehezen látható pénzügyi meglepetéseket okozhat. Vajon le tudjuk fedni a meglévő licenc megoldásunkkal a felhős munkameneteinket? Könnyen érthető és egyértelmű, hogy miért kell fizetnünk? A mentési rendszer megfelelőségéhez hozzátartozik a licenc kezelés egyszerűsége, átláthatósága és a licenc hordozhatósága mind az on-prem, mind a cloud munkameneteknél. Ebben nyújtunk támogatást ügyfeleinknek.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.