Fejléc

SolvEO (feladatmenedzsment)

Az eredményes munkavégzés egyik kulcsa, hogy a folyamatok résztvevői alapértelmezetten csak a számukra fontos, vagy a munkájukhoz szükséges információkat lássák. A személyhez és teendőihez kapcsolódó releváns tartalmak kiemelten (pl. delegálni való feladatok), a kevésbé fontos információk kikapcsolhatóan szerepeljenek. A SolvEO a mai kornak megfelelő munkavégzésre optimalizált felületeket kínál a vezetők, a szervezet egyéb dolgozói és az adminisztrációt végző felhasználók számára egyaránt, a szervezetben megjelenő különböző típusú feladatok rögzítésére, és nyomon követésére.

Különböző csatornákon érkező feladatok egységes kezelése

A SolvEO képes feladatokat fogadni e-mailből, más alkalmazásokból, de rögzíthetők feladatok saját felületén keresztül is. Így a szervezet működése során számos csatornán érkező feladatok egyetlen rendszerbe terelhetők, egységesen nyomon követhetők, menedzselhetők.

Működési módokból fakadó feladatvégzési különbségek áthidalása

Rendszerünkben a feladat típusától függően egyedi lehetőségeket érhetnek el a felhasználók. Így egyetlen rendszerben kezelhetők rendszeresen ismétlődő feladatok, speciális, vezetői feladatok, projekt feladatok, jóváhagyási vagy véleményezési feladatok vagy akár egy külső rendszerből érkező, workflow által generált egyedi feladatok is.

Felelősség, követés

A SolvEO-ban tárolt feladatok minden felhasználó számára egyénileg konfigurálható nézeteken keresztül érhetők el. Az előrehaladás követését az egyedileg konfigurálható felületek mellett lefúrható nézetek, és részekre bontott feladat esetén hierarchikus ábra is segíti. A státusz változásokról készült logok elérhetők a felületen, amit tetszőleges riportokkal egészítünk ki a konfiguráció során.

Adatvagyon megőrzése (csoportmunka)

A feladatvégzés során keletkezett dokumentumok, egyéb tartalmak részei a vállalati adatvagyonnak. Megőrzésük és jogosultságfüggő elérésük biztosítása nem csupán a felelősség megállapítása miatt lényeges, hanem egy későbbi feladat elvégzése során additív információkat is jelenthet, mely könnyíti a munkavégzést. Rendszerünkben egy feladathoz nem csupán dokumentumok kapcsolhatók, de akár csoportmunka terület is, a részfeladatok eredményeinek egységes kezelésére.

Más alkalmazásokban keletkező feladatok

Az egységes feladatfogadó interfész használatával más munkafolyamat támogató megoldásokban keletkező feladatok beküldhetők a SolvEO rendszerbe, ahol az a felelős számára éppúgy jelenik meg, mint bármely más hozzá kiszignált feladat. A feladatra kattintva azonban a forrás alkalmazás felületén lehet elvégezni a feladatot, így a különböző munkafolyamat támogató megoldásokban keletkező – többnyire jóváhagyási – feladatok egységes formában tehetők elérhetővé anélkül, hogy az eredeti üzleti logikát tartalmazó rendszer alkalmazáslogikája sérülne.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.