Fejléc

Intranetek

Intranete ma már szinten minden vállalatnak, intézménynek van. Viszont sikeresen működő intranete csak azoknak, akik az üzleti hasznosságot szem előtt tartva tervezik és építik meg azt. Ugyanis az intranet már régen nem csupán egy kommunikációs platform, hanem a tudásmegosztás és a hatékony ügyintézés kiváló színtere. Olyan SharePoint eszközrendszerre épülő intranet megoldáscsomagot kínálunk partnereinknek, amely moduljaiból tetszés szerint alakítható ki egy, a vállalat méretéhez, igényeihez, folyamataihoz illesztett korszerű, kényelmesen menedzselhető megoldás. A kínált modulok egy része az alaprendszer konfigurációja mentén került összeállításra, más moduljaink egyedi fejlesztések, vagy hibrid megoldások eredményei.

Minden információ egy környezetben

Az intranet kiváló eszköz a gyors, hivatalos információ megosztásra. A hírek, naptár események, rendezvények, galériák és egyéb kommunikációs formák színes tárháza rendelkezésre áll a kialakítás során. Az online SharePointnak köszönhetően mindezek elérése célcsoportokhoz köthető, menedzselése pedig szakterületekre biztonságosan kiajánlható.

Vállalati adatvagyon egységes kezelése

Az intranetre kerülő tartalmak számos menüpontban, sokféle formátumban jelennek meg. Alapvető kérdés tehát az információ elérése, megtalálása. A SharePoint kiváló keresőmotorjának megfelelő konfigurálásával a keresési felétételek kényelmesen paraméterezhetők, az információ elérése pedig minden felhasználó számára jogosultságfüggő módon rendelkezésre áll.

Dokumentumok rendszerezése, kereshetőség

Az eszközrendszer kifinomult jogosultságrendszerével és a dokumentumok kezeléséhez kapcsolódó kiváló eszközrendszerével (verziókezelés, meta adatok kezelése, életútkövetés, folyamat támogatás) jó lehetőséget biztosít dokumentumtárak létrehozására, például szabályozások, szerződések, arculati anyagok stb. számára.

Nyomtatványok, engedélyezési folyamatok

Az intranet kiváló felület a nyomtatványok és egyéb adatlapok elektronikus megjelenítésére, a kitöltés és a kapcsolódó folyamatok támogatására. A papírmentesség mellett komoly előnyt jelent, hogy az elektronikusan kitöltött és kezelt nyomtatványok, adatlapok életútja transzparenssé válik, miközben az így indított ügyek áttekinthetővé, az ügyintézés pedig hatékonyabbá tehető.

Közös munka, projektkezelés

Az intranet nem csupán tartalmak megosztására és munkafolyamat támogatásra alkalmas eszközrendszer. Csoportmunka funkciói segítségével kiválóan segíti a megosztott dokumentumszerkesztést és számos olyan funkciót biztosít, mely a projekt jellegű munkavégzéshez elengedhetetlen.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.