Fejléc
Rólunk

Ismerkedj meg cégünkkel

Az 1991-ben alapított EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding tagvállalata, amely 15 különböző profilú cégben nyújt teljeskörű informatikai, energetikai, irodai és mobilszolgáltatásokat. Ezáltal vállalatunk meghatározó tagja hazánk több mint 650 dolgozót foglalkoztató magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. Cégünk a vállalati működés megbízható alapjait biztosító szolgáltatások mellett az üzleti célok és az adatvagyon védelmét is biztosítja ügyfeleinknél. Küldetésünk, hogy partnereinknek a nagyvállalati működéshez szükséges infrastrukturális alapot – hálózat, security, adatközpont, fejlesztés, eszközpark – a legmagasabb szakértelemmel szállítsuk és üzemeltessük.

25 éve az informatikai piacon
30+ tapasztalat
30

év tapasztalat

100+ szakember
140

alkalmazott szakember

Menedzselt éves forgalom
20 milliárd Ft

menedzselt éves forgalom

Miért az EURO ONE?

01

Piacvezető gyártókkal dolgozunk

Vállalatunk a kezdetektől egymással nem konkuráló, vezető informatikai gyártókkal épített ki  együttműködést, és folyamatosan törekszünk a legmagasabb partneri fokozatok elérésére. Kompetenciáinkat úgy fejlesztjük, hogy minden területen kiemelkedőek legyünk. Ennek köszönhetően az évek során 15 díjjal jutalmazták partnereink cégünket, valamint 3 mérnökünk is szerepel a gyártók nemzetközi TOP10 listájában.

02

Profizmus és rugalmasság

Az EURO ONE ötvözi a multinacionális vállalatok profizmusát a kisvállalatok rugalmasságával, így partnereinknek azt adhatjuk, amire valóban szükségük van. Ezt továbbá az is bizonyítja, hogy minden tevékenységünkben szakértői hozzáállást képviselünk, és törekszünk a folyamatos fejlődésre. Bizalommal, elhivatottan és agilisan dolgozunk a kivételes eredmények és az ügyfelek elégedettségnek elérése érdekében.

03

Diverzifikált működés

Cégünk struktúrája három technológiai ágra épül: Hálózati és biztonsági megoldások, Adatközponti megoldások és Fejlesztés (alkalmazásintegráció). Működésünk stabilitását és szolgáltatásaink minőségét az biztosítja, hogy üzletágaink szoros együttműködésben támogatják egymást. Ez többek között azt is garantálja, hogy komplex projektek teljesítésére is képesek vagyunk.

04

Innováció és külföldi jelenlét

A kiberbiztonság és kibervédelem területén olyan egyedülálló kompetenciamátrixot építettünk fel, amellyel alkalmassá váltunk, hogy saját menedzselt szolgáltatásokat kínáljunk az EMEA régió piaci szereplői számára. Elsőként Németországban nyitottuk meg kompetencia központunkat, de megoldásainkat egyre szélesebb területen tesszük elérhetővé. Ezt támogatja például a NATO beszállításra alkalmas képesítésünk is.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.